Anotace: UDĚLALA JSEM NEJVĚTŠÍ CHYBU VE SVYM ŽIVOTĚ JE MI HROZNĚ A PROKLÍNÁM TU NOC V HOTELOVYM POKOJI!!!!!!!
no, tak jestli píšeš opravdu popravdě, tak přeju hodně štěstí. Ani ty nezasloužíš odsoudit, ale ten "tvůj" kluk to zřejmě udělá...
04.09.2007 22:16:00 | V e r u n k a
Nechtěla bych zažít být ani jedním z vás, ale stalo se...Musí to být strašně krutý, ale nikdo z nás není neomylný i když si to o sobě třeba myslí, jsme "jen" lidi. Přeju vám oběma ať to zvládnete a překonáte, i když to dopadne jakkoli...
04.09.2007 19:38:00 | sht1
Nechtěla bych zažít být ani jedním z vás, ale stalo se...Musí to být strašně krutý, ale nikdo z nás není neomylný i když si to o sobě třeba myslí, jsme "jen" lidi. Přeju vám oběma ať to zvládnete a překonáte, i když to dopadne jakkoli...
04.09.2007 19:38:00 | sht1