Tichý ston
Dokatovaná, doťatá
si na samom dne, láska
z hlbočiny a z blata
nepočuť ani hláska
Hustá tma tmúca
v opare sotva ešte žije
biedna je, na nič súca
ten kalich do dna pije
už sa ťa nabažil
a ani maj sa, nezavolá
veď kto by lásku nezložil
keď byť jej katom neodolá
Přečteno 413x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, monterka
Komentáře (4)
Komentujících (4)