Jména
Anotace: .....co záleží na jménu,přestala by růže vonět,kdyby se jinak jmenovala?.....
Já jméno Ti dal po slunci
...Usměvavá
Po jeho teplých paprscích
...Zářící
Pro doteky Tvých dlaní
...Něžná
Za slova tolik hřejivá
...Laskavá
Jak obloha bez mráčku
...Přívětivá
Jarním svěžím vánkem
...Provoněná
Divoká,dravá řeka
...Nespoutaná
Na křídlech motýlích
...Tančící
Sopka,co se probudila
...Krásná
Pohltíš mě žhavou lávou
...Nebezpečná
Vím dobře,nejsi
...Dokonalá
Ale pro mě navždy budeš
...Jediná
Komentáře (1)
Komentujících (1)