Miluji.

Miluji.

Anotace: Lásce moji co pro mě moc znamená.

Miluji vůni zralých květů,
miluji dálky tajuplných světů.
Miluji tvůj úsměv tvůj cit,
miluji tvé tělo a slunka svit.

Miluji tvé oči ruce co mě hladí,
miluji jak tvé tělo k tanci lásky mě svádí.
Miluji slunce vodu a oheň ve tvé duši,
miluji srdce co ve tvém těle buší.

Miluji vlasy i tvé ouška něžná,
miluji tvůj šarm jsi pro mě kněžna.
Miluji řasy i víčka pod obočí,
miluji vrásky co na čele se točí.

Miluji vůni co se mnou se mazlí,
miluji slova jež z tvých rtů zazní.
Miluji lásko opravdu jen tebe,
miluji a u srdce mě zebe.

Miluji jak mladík co dvacet roků má,
miluji lásku která je vždy svá.
Miluji nemoc co nazývá se láska,
není to jen přetvářka či karnevalová maska.

Miluji jak milovat se dá,
já budu tvůj a ty budeš má.
Miluji tě takou jak tě pánbůh stvořil,
smrtí lásko s tebou abych se dožil.

Až dohoří ta moje svíce,
ať nejsou smůtné tvoje líce.
Žij dál a nebuď z toho smutná,
vždyť život tak hezky chutná.

Svíčku a květ mi na hrob dej,
jdi dál a na svět se směj.
Autor Medvídek@.., 04.09.2007
Přečteno 713x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře

jít dál ...přesně tak

nastartovat pomyslnou nebo reálnou motorku
a valit o sto šest
nasávat vzduch do plic co to jde
nechat se hladit větrem
a usmívat se na lidi

a sem tam odletět do oblak, být sám se sebou,
vyrovnanej a zapomenout na vše kolem

19.09.2007 02:36:00 | blue

Milá kopretinko děkuji ti za lichotku moc si toho cením a děkuji všem za komentáře i když o tom to není.Píši básničky pro mou milou a pro všechny tu na literu.A jsem opravdu poctěn když se líbí.Zdravím všechny.

06.09.2007 05:44:00 | Medvídek@..

Strašně moc krásnábásničkakdyby mi tak někdy někdo takovou složil... přeji hodně štěstí

05.09.2007 12:11:00 | Kopretinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí