Chladným dechem
krouží po rozpáleném těle
Had obepíná
ten roztoužený sval
uštknutí
jed začíná kolovat v těle
tu rozkoš, kterou jsem si vzal
vrátím a né s prvním podáním,
půjdu mnohem dál
štěrbinami očí
měří
každou křivku Tvého těla
dlaně vesmírnou náručí
první polibek a prozření
velký třesk právě začíná
.
pojď blíž, čeká Tě vesmírná odysea