Tady růže
Najde se na světě růže?
Která by rostla jen pro mne?
Ptám se vás květiny - nuže?
Která chce rozsvítit temné,
myšlenky smutného muže?
Jen se mi smějte, já to vím,
že se to takhle nedělá.
Dříve než růži přivoním,
dlouho ji musím pěstovat
A aby zvadla, stačí stín.
Komentáře (1)
Komentujících (1)