Kytka pro tebe, Lásko
Anotace: ????????????????
Kytku,
Kytku já tobě nesu,
A přitom se já strachem třesu..
Tu kytku,
Já natrhal pro tebe,
Na tom kopci,
Co trčí do nebe…
To nebe jí dá sílu,
Která posílí mou víru,
Víru v lásku,
Která polkne mou krásku..
Co ty mi řekneš,
Mou lásku mi odsekneš,
Nebo se zasměješ,
A svou lásku mi daruješ…
Věřím a doufám,
Pro svou lásku,
Do nebe já stoupám…
Tam já tebe chytím,
A tvou lásku já ucítím..
Smůla,
Tak asi skončí má víra??
Néé,
My spolu půjdeme,
A svou láskou do nebe vplujeme...
Pavlínko…..
Přečteno 607x
Tipy 2
Poslední tipující: sht1
Komentáře (1)
Komentujících (1)