Spojenci
Víte vy něžné ruce
Mého pána
že když se o mě jemně třete
vzniká oheň v krboví
nepálí ale plane
šimrá hřeje stěnoví
A vy ústa otevřená
prameny jeho studny
krášlíte svými alegoriemi
gotický oblouk chrámoví
když kape vám ze rtů
pár slůvek vášně
Víte jak ráda vás mám
když se spojíte líbáte a hladíte
můj klín …
Komentáře (7)
Komentujících (7)