Asi sepíšu žádost ...
Anotace: .... nemohu být neúspěšný, když na stylu a formě záleží ... ... ... především ...
.
.
V žádosti zmateční
o lásky přítomnost mým hrám ...
V krajině srdeční
stylově tečku ..
... ... hrotem tužky udělám ...
.
*
Comment to Marcella - " Tečka v díře "
5.9.2007 | HarryHH
*
Komentáře (3)
Komentujících (3)