Zámek lásky
Anotace: představa o zámku lásky:)
zámek lásky stavím já, láska a krása v ní převládá. Rozchod a smutek v ní neznám. Schody do nebes tam vedou také, láska tam jenom vládne. Žal a pláč tam nikdo neslyší, jen radost a smích jim všichni závidí. Celý zámek roste díky lásce, bojím se bojím, že ho někdo zasáhne!!!
Komentáře (1)
Komentujících (1)