Kriminální zločin láska
Anotace: Hledejte zločince!
Kriminální zločin láska
Jsem jenom prach v mý hlavě
Ten prach,pocházející z tvého
náboje,který se stal vrahem naší lásky
Jsem jenom voda v mý hlavě
Ta voda,pocházející z mých
očí,které se staly svědky té vraždy
Jsem jenom oheň v mý hlavě
Ten oheň,pocházející z naší
vášně,která se stala předmětem vyšetřování
Jsem jenom láska v mý hlavě
Ta láska,pocházející z našich
srdcí,které se staly obětí
Sherlocku,tuhle vraždu nevyřešíte..
(ale kdyby náhodou,peníze přikládám v obálce..)
Komentáře (0)