Uprostřed noci,
na křídlech puntíkovaných racků
/ale to už se ve snech, občas tak stává/
se síťkou na mraky lovím Lásku...
/musím ji chytit, je to ta pravá...!/
Když najednou,
růžové švestky padají z nebe
/racek se lekl a shodil mne dolů/
otvírám oči a vidím Tebe...
/tak přeci, mám ji, jsme tu spolu.../