Láska dokáže být nádherná, ale také nejvíc bolí. Ale to všechno přebolí, ne hned, ale zase bude líp, to mi věř.
08.09.2007 19:25:00 | Lorraine
Lidi - Moc vám děkuji... Ale věřte že na tom dně, zůstanu dlouho... Ale to vám ještě formou básně napíši...
06.09.2007 20:00:00 | Lumen
... tohle hodně bolí ... ale každá bolest má i dno ... ty na něm stojíš ... dál se propadnout nemůžeš ...
06.09.2007 10:12:00 | Marcella
...skvělé...ne,vážně...víš proč?...když konečně padneš na dno,pak už je jen cesta nahoru...tak teď oklepat,odpočinout a ... svítí hvězdy...čeká ten barevný svět...
06.09.2007 10:08:00 | Žqáry