Smutek mého srdce
Smutek mého srdce,
veliký jest je,
po ztrátě lásky své jediné,
mam v sobě nicotu,
jak voják jsem,
co tiše umírá na poli,
kde bitva se přehnala,
radost se mi rozplynula,
těžkým pádem na zemi,
která bolí pokaždé,
jen stín mi zbyl,
kde dívka bez tváře,
tančí svůj tanec,
dnem i nocí,
v duši mé.
Přečteno 412x
Tipy 1
Poslední tipující: Kristine Clary-Aldringen
Komentáře (2)
Komentujících (2)