Báseň přesladká
Anotace: Není to moc dobrý :-(((
V noční košilce jsi nejhezčí.
Voňavá, nebezpečně svůdná,
Tak ženská a přitom holčičí.
Divoká a jindy zas klidná...
///Jenomže už nejsi, do pí...///
Přibliž ty malé rtíky k mým.
Svou lásku stvrď mi polibkem,
na dobrou noc tím nejsladším.
Do svého snu s sebou mě vem!
///Tak končí ta báseň přesladká,
já jdu spát a vůbec netuším,
kdo mě dnes v noci polaská.
Nejradši bych sek s tím vším!
-
A už dost nebo se ročílím///
Komentáře (5)
Komentujících (5)