kolikrát? (pro jiřinu)
Anotace: snad nás v tom najdeš?
Umírám,
zatím jen potají
s grimasou všedních dnů.
Sousoší mě a mne tesají
černí andělé do bezbarvých snů.
Slunovrat mi duši rozladí
a trhne oponou s lehkostí můz.
Paprsky na duši dozrají
a já si odpustím
jen při mě prosím stůj!
Přečteno 462x
Tipy 2
Poslední tipující: Kaaťa
Komentáře (2)
Komentujících (2)