Anotace: .................
Už jsem se k této básni 2x vrátila.
Něco mi na ní dost vadí.Zřejmě to budou jakoby přeházené řádky. Ve špatném pořadí.Připadá mi ta báseň jakoby rozházená. Nevím jestli jsem to napsala srozumitelně. Ale nezlob se, možná to tak citím jenom já.
07.09.2007 19:09:00 | s.e.n