Láskou k nebi odcházím....
Anotace: ------------------------------
Umírám…..
Lásko zrak k nebi upírám,
Nebe já své otvírám…
Tam má duše odchází,
Tvá láska v mém srdci schází…
To nebe jak rajská zahrada jest,
Tam konec je našich společných cest…
Ze dna lásky je nebe daleko,
A mé nohy jsou jak z kamene,
Jak mám dojít tak vysoko,
S tou tíhou lásky břemene…
Jak tě mám přestat milovat,
A svou lásku k tobě zabít,
To přec nemohu udělat,
Vždyť to bych musel sám sobě zbraň nabít…
Přec mi dva se spolu setkáme,
Nebude to na tomto světě,
Ale tam v nebi se společně oddáme,
A ty mi řekneš: Lásko Miluji tě…
Přečteno 361x
Tipy 2
Poslední tipující: sht1
Komentáře (2)
Komentujících (2)