Tvé básně
Anotace: Tvé pseudotextobásně :-)
Skládáš básně.
Jsou plné smutku, naděje a lásky
samoty, tmy i nelásky a světa -
toho, co v tobě je.
Kreslíš symboly.
Tvým plátnem je svět
a štětcem slova.
Maluješ je stokrát - znova a znova...
pokaždé jinak.
Mám malé přání.
Být múzou tvojí básně -
číst ta malá klišé,
která nemají v symbolech místo.
Šeptej mi je do ucha při světle svíček -
tiše, tak tiše, ach tiše...
Komentáře (2)
Komentujících (2)