Jedinečn᧠(Nikdy mě nenapadlo, že by to času mohlo být nepříjemné, že je tak často sledován...) :o)
07.09.2007 11:00:00 | Hesiona-Essylt
... to je apartní sdělení..to si hraj častěji.... Jinak; já myslim, že tě miluje ;)
07.09.2007 10:42:00 | Rybí_kost
smudla si pod pracovním stolem hrál se svým otazníkem a pak ho napadla tahle skvělá básnička
07.09.2007 10:11:00 | Jarky
Komu dnes napíšu do komentu, toho na Lietru nezřízeně, nestoudně a neobezřetně, bezostyšně, beznadějně, nerozumně miluji....trapné netrapné...
07.09.2007 09:53:00 | Jarky
Dnes máš den...se ti to fakt povedlo, je to i chytré...u mě dnes boduješ, dáme si na srazíku toho slíbeného frťánka mudlíku, když se Marmelláda někde bude mazat...na chleba :-))
07.09.2007 09:45:00 | Jarky