O lásce o které jsem snil
Z jiskrných očí, dalo by se číst,
chtěl bych do nich hledět, neobracet list.
Číst si každý večer, co se událo,
před Tebou bych klečel, klidně na stálo.
Rozevři své dlaně a vklouznou do nich mé,
co se stane potom, to nechme odkryté,
snad poznáš, že své city, k Tobě netajím,
že si moje Láska o které jsem snil
Přečteno 577x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (5)
Komentujících (5)