Trápení
Anotace: .................
Trápím se,mé srdce je bolavé,
rychlím mrazivým bodnutím,mečem stříbrným,
hradby mi servali,při útoky který je konečným,
všechny mí milovaní lidi,přijdou mi jak cizí,
bojím se lásky,snad přijde mi brzy,
z temnoty cestu najdu nyní,nebo zůstanu ztracený,
kruhy pod očima,jak doly mého nitra,
vypadají odevzdaně,ze strachu vyděšené,
v myšlenkách se topím,snad se neutopím,
doufám v zázrak ,než zmizím v hladině ledové,
s osudem svým,neznámým.
Komentáře (1)
Komentujících (1)