Už je to tak
Když o někoho přijdeš
Koho si miloval
Kamarády a zábavu
Jsis na pomoc zavolal
Nejíš a nepiješ
Nemáš proč žít
Proč si tě nechce
Bůh k sobě vzít?
Bolí to tak
Že přes slzy nevidíš
Bolí to tak
Že nic kolem neslyšíš
Samotu neřešíš
Aspoň máš klid
Nemáš už nic
Co kdysi jsi chtěl mít
Teď už to neskončí
Teď život budeš mít
Zkažený napořád
Nic nemůžeš zachránit
Komentáře (2)
Komentujících (2)