Dotek Tvých úst...
Vlhký dotek Tvých úst
je předzvěst silné bouře.
Sami dva plujem na vlnách,
kolem nás běsní moře.
Vlhký dotek Tvých úst,
nás žene do propasti.
V objetí mizí strach,
jen blesky kolem chrasí.
Vlhký dotek Tvých úst,
je výbušný a elektrický.
Končí se v zátokách,
slastně a v klidu - jako vždycky...
Komentáře (3)
Komentujících (3)