Chtěla bych
Anotace: po čem toužím o čem sním jen se soužím kvůli nim chtěla bych to Někomu věnovat =)
chtěla bych milovat
chtěla bych mít
někoho komu dát
svůj křehký cit
chtěla bych odlétnout
chtěla bych žít
hezky se obléknout
a někam jít
chtěla bych polibek
kratičký jen
chtěla bych nezjistit,
že to byl sen
-------------
chci tě vídat
chci tě vést
chci tě líbat
chci tě svést
Komentáře (4)
Komentujících (4)