Ty..
Odlamuješ kousek po kousku,
bez bázně nebo studu,
mezi prsty mačkáš, podpadkem drtíš,
a vůbec se neptáš, vůbec neřešíš,
že v tvých rukou je mé srdce,
tragedie...však zní tak lehce,
asi jak pro koho,
pro tebe vůbec, pro mě však mnoho.
Přečteno 506x
Tipy 2
Poslední tipující: Aluna
Komentáře (3)
Komentujících (3)