Anotace: ...touha po lásce zdá se být někdy krásnější než láska sama. Ale jen do té doby, než lásku poznáme. Tu opravdovou...
Nejen básnička krásná, ale i anotace stojí za to.
Děkuji za pěkné počtení.
ST
23.06.2010 20:25:00 | synanceia
Sluníčko sedmitečné, díky za zastavení. Přeji Tobě i Tvé rodině, hlavně těm nejmladším, samé šťastné hvězdičky...
17.09.2007 11:00:00 | Špáďa
Danasko, Tobě také dík za milá slova.
- - - - - - - - -
Jiří, Ty svoji jasnou hvězdičku také jistě najdeš, třeba se z nějaké dosud bledé stane supernova...
10.09.2007 18:05:00 | Špáďa
Hvězdičky, hvězdy na obloze,
kterou z vás si vybrat mám
v souhvězdí Panny, či Velkém voze?
Ne nepodobny raketám
jak v nedostupné nebes báni
svůj kosmický žijete čas,
vás lidské nedostihne přání
a prázný jen bych zamnul klas
na strmou vaši vsadit dráhu
Tak hvězdy bledé, odpusťe mi
že nesahám po vašem blahu
a na pevné jen stojím zemi
***
Jiří senior
10.09.2007 13:23:00 | j.c.