kam jít chceš, milá, povídej,
na kterou světa stranu
na vducholoď si chvíli hrej
či na let kormoránů
až na okraji Tvého žití
pro nás oba končí svět
kde jen času vlnobití
cestu ukáže nám zpět
***
Jiží s.
07.09.2007 21:55:00 | j.c.