Lásky zaříkání
Lásky vyznání…
vzpomínky v nás…
samota, zklamání…
prázdnota v nás…
pláč na počkání…
beznaděj z nás…
splín bez ustání…
nevolnost z nás…
navždy odříkání…
nelituj nás…
lásky zaříkání…
vyléčí nás…
Přečteno 462x
Tipy 1
Poslední tipující: Aniba
Komentáře (2)
Komentujících (2)