Navěky miluješ..
Potichu směješ se,
když pláčeš bezradná,
z lásky znáš trápení,
trpké srdce mámení...
Špitáš hvězdám,
když rtům otrnulo,
s ledem ve dlaních,
co po milém Ti zbylo...
Pamateční slzy,
do šátku svazuješ,
k bohu modlíš se,
jeho navěky miluješ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)