Pro Tebe
Kdyby na lásku nádoba byla
dávno by se v ní ryska utopila
tolik jí mám v sobě
.................. k Tobě
a snad i dávám
tak proč jen na cestu
...................do někam
Ti pořád jen mávám
Přečteno 577x
Tipy 2
Poslední tipující: Aťan
Komentáře (3)
Komentujících (3)