Po dvou nádherných básničkách plných radosti tahle smutná?Kdo Ti ublížil,ten by zasloužil!Nebo to jen skoro podzimní splín vyvolal dávné vzpomínky?I na mne to počasí nějak neblaze působí!Bohužel i smutek lidí mi sympatických,neboť jsem strašně chytlavý...
08.09.2007 21:59:00 | Kozoroh 1