Rytíř noci
Anotace: Občas mě před spaním něco napadne pro mou lásku :-)
Rytíř noci
Les v mlčení se již zahalil,
i statečný rytíř odložil svou zbraň,
zářící měsíc nebe zaplavil,
tak pozvedni oči a dívej se naň.
Hlas písní ztracených v duši mé zní,
jak fanfára králům na počest,
myšlenky touhy se krásně sní,
v lůně ostrova, kde síla rozkoše jest.
Hvězdy z nebeských balkónů k nám hledí,
daly čas utichnout nezbednému vánku,
jen ony po celou kouzelnou noc vědí,
jak oddáváš se andělskému spánku.
Přečteno 517x
Tipy 4
Poslední tipující: Monsignore
Komentáře (0)