Léto
Léto,jsou tvé nekonečně dlouhé vlasy,
tvé vodou zvlhčené řasy.
Léto,jsou tvé nahé boky,
tvé lehké vznášející se kroky.
Jsi plná léta,
jsi letní štěstí,
jsi tajemná,
jako nedokončená věta.
Jsi horká jako hořící klestí.
Rád hladím tvé tělo,
rád líbám tvé čelo.
Já miluji tě celou,celičkou,
jsi mou životní hvězdičkou.
Přečteno 354x
Tipy 2
Poslední tipující: .K.r.i.s.t.y.
Komentáře (3)
Komentujících (3)