Pavučinové sny
Pavučinové paprsky
Černobílých snů
Plných nejpestřejších barev
Honí se mi hlavou
A spřádají se
Do pavučinové sítě příběhů
Bez začátku a konce
Fantazie plesá
Srdce slzy pláče
Já nechtěla se zamilovat
A teď Tě mám plnou hlavu
Protkanou pavučinami
Které nikde nekončí
Komentáře (5)
Komentujících (5)