Anotace: ublížila jsem mu a lituju toho je pro mě vším ale je už pozdě!!odešel a navždy!!
Proč já? To může říkat miliony a miliony lidí. Život přináší nečekané zvraty a prostě to tu a tam zasáhne každého z nás.
Není důvod odcházet z tohoto světa. V životě jsou překážky proto, abychom je překonávali, ne proto, abychom před nimi prchali!
A jestli Tobě někdo ublížil, je smutné, že se "mstíš" druhým a chabé se vymlouvat, že to Ti provedli i oni.
Ani já bych Tě už nechtěl vidět...
Nezlob se, že to tak píšu..., ale ranilo by to každého.
A nevěra se nedodpouští...
Jediné mé východisko je to, aby ses poučila (z chyb se přece učíme) a přístě si svých vin a následků uvědomit předem. Holt musíš jít dál... A počkat na novou šanci...
Přeji Ti, aby život byl hezký... Tak hlavu vzhůru!
09.09.2007 14:11:00 | Vladimír P.