Odpoštím Ti zas

Odpoštím Ti zas

Anotace: ...

Tak blízko tvého objetí,
mé tiché prokletí.
Já nechávám ti tvou,
tvou duši zraněnou.

Slzy padají z mých řas
a já odpouštím ti zas.
Uvnitř mě to svírá,
sama se sebou,
jsem tvá kouzelná víla,
co chrání tvou duši zraněnou.

Až osud tvůj se naplní,
teď jen uvnitř pláčeš,
mé přání se vyplní,
nevíš,co vlastně chceš.

Ve snech tě tiše proklínám,
že často sama usínám.
Kdo je tvou duši ochrání,
když neslyšíš mé přání?
Autor Barunka_, 09.09.2007
Přečteno 375x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Kouzelně smutné.

09.09.2007 20:05:00 | Memories

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí