Miluji tě poupátko :-*
Každým dnem se probouzím bez tebe
hledám tě vedle sebe.
Každým dnem se těším,kdy spolu si vyjdem.
Nemohu bez tebe žít.
Jako kytička potřebuje blahodárnou vodu
Já pořebuju zase tebe ke svému životu.
Dlaně máš hebké jako samet
když mně pohladíš,já do krásy vždy rozkvet
Mám tě moc rád a ty to víš
bez tebe žít,je stresující
být s tebou je nádherné
Já o tobě sním každou nocí...
Komentáře (1)
Komentujících (1)