fantazie nezná meze
Lehkými tahy
tužkou po papíře jezdil jsi,
společnou budoucnost
nám kreslil jsi..
Domek na pláži,
velká okna,
v nichž slunce se odráží
/však architekt nejsi,
jen snílek
s představou
našich společných dnů/
Mě, tebe
a to blankytné nebe,
k večeru s nádechem červánků
a příjemného mořského vánku..
Kolem jen písek bílý
a moře,
jež za přílivu sílí..
/děti naše
hrady z písku stavět budou si
a na pána vod hrát si/
Ještě předtím prý
tucet růží mi dáš
a o ruku mě požádáš..
Tvé sny
do ucha mi šeptáš,
jak pohádku,
jež plná je touhy,
nejsou to slova pouhý..
Mám pocit,
že na pláži
/tom bílém písku
čistotu značícím/
stojíme spolu
v objetí..
Kolem nás
srdce v písku vyryté,
já tyto momenty
budu mít
v duši navždy zaryté..
Komentáře (8)
Komentujících (8)