...co když...
Anotace: ..já se tak bojím odmítnutí:(
Co když nepůjde to tak lehce?
Co když mě už vážně nechce?
Co když skočím mu kolem krku?
Co když vezmu ho za ruku?
Co když řekne vážně ne!?
Co když řekne pozdě je!?
Co když odpovím mu já tě chci!
Tohle vážně nejsou žádné lži!!
Přečteno 492x
Tipy 5
Poslední tipující: Známá - Neznámá, Rošták Domča, Duhová
Komentáře (4)
Komentujících (4)