Síla v nás..
Anotace: Tulisku jen ten boj je ztracen,který je ztracen v naší mysli..
Když se zastavíš
a přestaneš vnímat čas
všechny smutky porazíš
ucítíš sílu a lásku, která je v nás
Jen silní můžeme osudu čelit
nevšímat si překážek a jít dál
pak jednou nebude nás už nic dělit
s touhou v srdci ještě nikdo neprohrál...
Pamatuj si prosím tato slova
pro časy příští, chvíle smutku, trápení
budu ti je opakovat zas a znova
však víš - jsme si blízcí i když vzdálení...
Komentáře (0)