Padá voda
Anotace: tjádydádydádydá...
Padá voda z nebe
a já padám s ní.
Ta voda mě zebe,
i když nemusí.
Bojím se o nás dva,
že mě tu zas necháš,
dvě ze tří jsou malá zla
a ty pořád spěcháš.
Už ti asi nevěřim,
jak bych věřit měla
a to je konec, miláčku!
Já to asi tak chtěla...
Už takhle žít nemůžu,
jen samé sliby a přání.
Sice si tim nepomůžu,
ale tohle mě ochrání.
Přečteno 346x
Tipy 2
Poslední tipující: Laivindil
Komentáře (0)