Lásko má....
Anotace: vím to...............
Lásko
Mé city k tobě létají kolem tebe,
ale tvé srdce zůstává neustále zamčené.
A já jak malá muška neustále narážím
Na okno,které je neustále zavřené.
Pojď půjdeme spolu a
osedláme si červánky,
Ty které naší lásku spolu s námi,
nad všechny problémy přenesou
a nás do společného ráje
odnesou.
Tvé sladké rty já chci líbat,
za tvou ručku tě držet,
do tvé tvářičky se dívat,
a společně do nebe hledět.
Miluji tě hvězdičko,
Miluji tě mé všecičko
Pavlínko…….
Přečteno 568x
Tipy 2
Poslední tipující: sht1
Komentáře (1)
Komentujících (1)