Láska-Láska k tobě...
Anotace: Hvězďičko-perličko...............
Je tma
Vedle mě sedí jasná hvězdička,
Ta která přivírá svá víčka,
Usměv na tváři se mi jeví,
Z toho pocitu,že ona se objeví…
Hvězdy jako perličky po nebi rozseté,
Mezi nimi jen ta má,
Ta která září z jasna,
A já vím,
Že s ní to budoucnost má..
Přemýšlím o životu,
Tam přec nemůžu být sám,
Já myslím na tu,
Které svou lásku jednou dám…..
Pavlínko…
Přečteno 560x
Tipy 2
Poslední tipující: sht1
Komentáře (1)
Komentujících (1)