Nic lámat nebudu, prostě ho vezmu do dlaní a zahřeji….Jo a uvařím čaj s dobromyslu…
08.10.2007 10:17:00 | kouzelníček
no, napadaju ma dve interpretacie tejto básne.. a poviem ti- jedna lepsia ako druha! kazda je o uplne inom jave.. teda- to som este neobjavila- dve básne v jednej..dva v jednom- no nekup to:-) ale vazne- skvela!
19.09.2007 15:26:00 | gallatea
Když lomikámen, tak snad skály láme...je to rostlinka statečná, roste nejraději na skalách, ale hlavně se používá proti kamenům ledvinovým, žlučníkovým. Má však plno jiných předností. A jak je vidět i do poezie se hodí. :-)))
12.09.2007 16:05:00 | Lota
Netřesk se přece dával na střechu, aby do domu neuhodilo :o) Ale mám ho ráda.
11.09.2007 15:02:00 | Hesiona-Essylt