Vzplanutí
Anotace: čerstvě zamilovaná...
Vzplanulo touhou,
Vzplanulo láskou,
Srdce, jenž milovat by chtělo
Tvé rozohněné tělo.
Za úsměvem,
Za pohledem,
Skrývá se víc,
Než Ti stačím říct.
Chci Tě líbat,
V srdci skrývat
Před očima ostatních.
Chci slyšet Tvůj smích.
Touha lásky
Bez nadsázky.
Milovat Tě budu
A to beze studu.
Komentáře (0)