U stolu
Když je mi jednotlivě smutno,
povídám si s židlí.
Říká, že tě zná
a já ji nechám lhát.
Díky, moje líbezná…
Když je mi jednotlivě smutno,
ptám se stolu jestli...
jestli dobře zná tě.
A on lže mi rád
s vůní petrželové natě.
A zná tě, zná tě, zná tě
Komentáře (1)
Komentujících (1)