Nebe nám patří, Lásko...
Anotace: ............................
Nebe nám patří,
Tam jen já a ty budeme,
Láska naše jiskří,
My spolu se do nebe vzneseme..
Až noční nebe nám hvězdy odhalí,
Naše ruce se navždy spojí,
Ten smutek můj se navěky zahalí,
Já vím,že pak budeš opět mojí,
Láskou…hvězdičkou…
měsíčkem a hlavně mým Sluníčkem…
Pavlínko ….
Přečteno 459x
Tipy 2
Poslední tipující: sht1
Komentáře (1)
Komentujících (1)