láska se neptá
Anotace: nic moc,ale jde to...
Noc se dnem se míjí
a mě láska tíží.
Nevím co počít si dál
a tvé pocity rozeznat.
Miluješ a nebo hraješ si,
to snažím se poznat.
Láska je slepá
a na názor se neptá,
jen moje srdce šeptá,
to co čekám,že povíš
a záchranné lano mi hodíš.
Ty slova mám Tě rád.
Přečteno 692x
Tipy 1
Poslední tipující: colorka
Komentáře (2)
Komentujících (2)