Srdcová královna
Anotace: Je strašně těžké někoho získat jen pro sebe...
Týrám svou mysl
Přelož růžek papíru
Ale srdce nech
Na svém místě
Víš moc dobře
Že stejně Ti patří
Tak proč jsi slepý
Když ukazuješ karty
Máš mě rád, nemáš
Zabíjím žalem kopretinu
Co si mi nedal
Karty už vylož
A pochop šach
Který jsem vytvořila
Abych uspěla
Ve Tvém konkurzu
Co snad nikde
Nemá konec
Já totiž...
...nejsem ta srdcová královna
/jsem jen nula/
Komentáře (1)
Komentujících (1)